20.07.2024, g. 22:00
LCS - LoL
Dignitas vs Team Liquid
Do meczu pozostało:
2dn.5godz.9min.
16.20 X0.00 21.08 Odbierz 330 zł i typuj na eFortuna.pl Zarejestruj konto
Transmisja na żywo

Nie powinno być rożnego, po którym padł gol

Nie powinno być rożnego, po którym padł gol

FC Barcelona przegrała z Deportivo La Coruna na El Riazor (KLIK), kończąc wspaniałą passę bez przegranej w rozgrywkach ligowych.

Jak się okazuje, Barca niesłusznie przegrała, po błędzie arbitra, który nie zauważył, że nie powinno być rzutu rożnego.

Sport informuje, że nie powinno dojść do rzutu rożnego, po którym w 47 minucie Alejandro Bergantiños strzelił bramkę na 2-1 ustalając wynik meczu.

Po strzale Alejandro Arribasa piłki nie dotknął interweniujący i wyciągnięty niczym struna Marc-André ter Stegen.

ters




Ten artykuł jest dostępny tylko w zagraniczej odsłonie tego serwisu.