Co Pique powiedział do arbitra?

Co Pique powiedział do arbitra?

piqueFC Barcelona zremisowała z Bilbao 1-1 w drugim meczu finałowym Superpucharu Hiszpanii. Remis ten dał puchar zespołowi z Kraju Basków.

W 56 minucie gry czerwoną kartką został ukarany Gerard Pique (KLIK). Co dokładnie powiedział do arbitra liniowego Hiszpan?

Sędzia Velasco Carballo potwierdził w protokole pomeczowym, że Hiszpan krzyknął: „Sram na twoją pier****ną matkę”.

Tak poważne znieważenie na pewno nie ujdzie stoperowi płazem. W ramach czerwonej kartki nie zagra on w pierwszym meczu ligowym. Ponadto Gerard może zostać ukarany wysoką karą pieniężną a nawet karą zawieszenia od 4 do 12 spotkań.





 

Mecze Barcelony za darmo

Oglądaj mecze Barcelony na żywo i ZA DARMO online w STS TV
Oglądaj mecze Barcelony na żywo i ZA DARMO online w Fortuna TV

Najbliższy mecz

Poprzedni mecz

La Liga terminarz

La Liga tabela

La Liga strzelcy

Profil na FB